Élet-Stílus

Mekiben szült egy fiatal nő

mcdonalds(960x640)(1).jpg (mcdonalds, )
mcdonalds(960x640)(1).jpg (mcdonalds, )

Váratlanul kezdett vajúdni a gyorsétteremben, a személyzet segítségével hozta világra gyermekét.

„Teljesen kibújt vagy még odabent van?” – kérdezte a segélyhívó diszpécsere az ideges burgerest. Mivel a baba már tényleg megszületett, a McDonald’s teljes személyzete azon tanakodott éppen, hogyan vágják át a köldökzsinórt.

Mivel a 20 éves kismama még csak a hatodik hónapban volt, abszolút nem számított arra, hogy beindulhat a szülés. A nagymamájával indult a floridai Lake Wales belvárosba, és csak egy kávéért álltak meg. A lány, pár perccel az után, hogy kiment a mosdóba kiabálni kezdett, hogy valaki segítsen, mert szülni fog. A nagymama tanácsára, az alkalmazottak kartondobozokat hoztak és terítettek szét a padlón, hogy a lánynak legyen hová feküdnie – számolt be az esetről a helyi hírcsatorna.

Az újszülött nem akart felsírni, sem levegőt venni, de szerencsére még időben megérkeztek a mentők. Az anyát és a gyermeket is kórházba szállították, a nagymama azt nyilatkozta, hogy nagyon reméli, minden rendben lesz újszülött dédunokájával. A kismama húga optimistán nyilatkozott a tévének: „Bár a fiút Joshua Murray-nek hívják, mi biztosan Ronaldnak fogjuk becézni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik