Élet-Stílus

Lelakatolta barátnője nadrágját

A fiatal nő órákig nem tudott vécére menni. A rendőrök segítségét kérte.

Még a sokat látott rendőrök is megdöbbentek, amikor Veracruzban a napokban egy fiatal nő azzal rontott be hozzájuk, hogy segítsenek neki pisilni. Mint kiderült, a 25 éves nő már hosszú órák óta nem volt vécén azért, mert féltékeny barátja egész egyszerűen lelakatolta a nadrágját, a kulcsot pedig eltette. Valahogy így:


Kép forrása: Youtube

A nő állítólag azért nem vágta le magáról a ruhát, mert félt barátjától. Miután kisegítették a szorult helyzetben lévő nőt, a rendőrök alaposan kikérdezték, miért hagyta, hogy a barátja ilyen helyzetbe hozza. Kiderült, hogy az állítólagos „szerető” nagyon féltékeny, ezért úgy döntött, saját erényövet készít barátnőjének, aminek kulcsát mindig magánál őrizte. A barát egyébként évek óta – kapaszkodjanak meg, 12 éve – kínozza így barátnőjét.

Ennek fényében nem csoda, hogy a veracruzi rendőrök felkeresték a férfit, majd annak rendje és módja szerint őrizetbe vették. Vádat is emeltek volna, ám a legnagyobb meglepetésükre a nő nem engedte, így a férfit el kellett engedniük azzal, hogy soha többet nem csinál még csak hasonlót sem.

A CNN a témában megszólaltatott egy nőjogi aktivistát, aki szerint a hatóság és a nő is hibázott, amikor futni hagyta az erőszakos férfit, mert így büntetlenül tovább bántalmazhatja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik