Élet-Stílus

Elvált, mert a neje megpuszilt egy lovat

A féltékeny férj gyengéd érzelmeket látott az asszony szemében.

 

Ön szerint ez furcsa? Akkor olvassa el ezeket is:

A veszekedéscunamit, ami később egy szaúdi házaspár válásához vezetett, egy ártatlan fotó indította el, melyet a történet női főszereplője készített magáról kedvenc lovai társaságában. A készült képen az asszony épp egy puszit nyom az egyik arab telivér orrára.

Ilyen és ehhez hasonló „cuki” képek nagyjából több ezresével kerülnek naponta a világhálóra, amiről valószínűleg fogalma sincs annak a finoman szólva is féltékeny férjnek, aki feleségét és a lovat látva teljesen kiakadt. Ahogy a Sada című lap tudja, a férfi gyengéd érzelmeket vélt felfedezni felesége szemében, ahogy a lovat puszilta, ezért némi veszekedés után beadta a válókeresetet.

A lap egyébként az asszonyt is megszólaltatta, aki elmondta, egyáltalán nem bánta meg a tettét, és még csak nem is sajnálja, hogy a házassága emiatt zátonyra futott, mert így legalább kiderült, hogy egy olyan férfival élt együtt, aki képtelen különbséget tenni érzelem és érzelem között. Hozzátette, büszke a képre, ami kiváló bizonyítéka annak, mennyire szereti az arab telivéreket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik