Élet-Stílus

Öné a lottóötös? Erre költi a vagyonát!

Melegítő, mosógép, kutya. Íme, a nyertesek bevásárlólistája.

Azt hihetnénk, hogy akinek az ölébe esik egy a például múlt hétvégi 3 087 129 290 forinthoz hasonló nagyságú összeg, az fogja magát és meg sem áll az első Ferrari-szalonig, hogy onnan padlógázzal száguldjon a leendő luxuslakása irányába.

Aztán meg nem, és nem csak azért, mert itthon viszonylag kevés a Ferrari-szalon… Mint kiderült, a nyertesek az első pár hónapban valójában csak a nyereményükhöz képest filléres dolgokra költenek: mosógépre, új ülőgarnitúrára, elektromos kapura vagy egy új melegítőre például. Legalábbis egy erre vonatkozó felmérés szerint, amire a The Guardianban bukkantunk. Eszerint a tíz legnépszerűbb dolog, amire a nyertesek költenek:

10. A legkevesebben, vagyis a brit szerencsések 10 százaléka gondolta úgy, bárpult nélkül képtelen tovább megmaradni az otthonában.

9. Minek fizessenek a fitnessbérletért, ha azt otthon is megoldhatják? 16% az edzőtermet költöztette be az otthonába, és ha mindez nem lett volna elég, egészséges életmódra váltott egy táplálkozási szakértő segítségével.

8. 17% saját biliárd- vagy snookerasztalba invesztált


Képek forrása: Shutterstock

7. 20%-nak kellett egy új kutya

6.Szintén 20% az, aki egy teljes szobát alakított át, hogy abban X-boxot, PS-t, és egyéb játékokat játszhasson

5. 25% macskára költött

4. A nyertesek szintén negyede döntött úgy, hogy biztonságosabbá teszi a bejárati kaput

3. 28%-uk egy egész szobányi szekrényt építtetett a ruhái számára

2. 29% luxusfürdőkádra költött, vagy egyéb extrém lakberendezési tárgyra. Akár valamelyikre azok közül, amiket múlt pénteken mutattunk be.

1. Míg a legtöbben, vagyis a nyertesek csaknem fele a régi otthont cserélte újra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik