Élet-Stílus

Kisfia hangjára kelt fel a kómából

Az anya nem is tudta, hogy terhes, amikor szörnyű autóbalesetet szenvedett.

Sokáig az sem volt biztos, hogy a kínai Zhang Rongxiang, aki 2010-ben szenvedett súlyos autóbalesetet, egyáltalán életben marad. Az orvosok már teljesen lemondtak róla, sőt közölték a férjével, hogy soha nem épül majd fel, amikor kiderült, az asszony várandós, a baba pedig csodával határos módon túlélte a balesetet.

Az orvosok úgy döntöttek, hogy a kómában fekvő nőt a várandósság idejére hazaköltöztetik és a férje gondjaira bízzák. Öt hónappal később az orvosok császármetszést hajtottak végre az asszonyon, aki egészséges kisfiúnak adott életet.


Két éves kisfia lelkiismeretes ápolja a magatehetetlen nőt
Forrás: The Daily Mail

A kis Gao Qinbao és édesapja ezután egy percre sem hagyták magára az asszonyt, rendületlenül ápolták és bíztak benne, hogy egyszer majd magához tér. Zhang végül három évvel a baleset után, idén májusban ébredt fel a kómából kisfia hangjára, akit még sosem látott.

A happy end sajnos ennek ellenére sem teljes: az asszony ugyanis továbbra is magatehetetlen, nem mozog, nem tud rendesen nyelni, ezért férje és kisfia táplálja őt. A kis Gao még arra is vállalkozott, hogy előre megrágja édesanyjának az ételt, hogy le tudja nyelni, és ne kelljen emiatt a kórházban táplálni őt – számolt be a Yangtze Evening Post.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik