Élet-Stílus

Pezsgőt!

Nem titok, a Napi Cukinál eltöltött időm során a rovatban megfordult cukiságok széles választékából a ködfoltos leopárdok váltak személyes kedvenceimmé. Így ma ünneplünk, mert végre-valahára újra hallani lehet felőlük is!

A képsorozathoz tartozó kedves történet – amire szintén koccinthatunk a címben említett pezsgővel – a következő: Tien, a Point Defiance Zoo május 1-én született leopárdkölyke nemrégiben megismerkedett jövendőbelijével. Ugyan a hölgy, Sang Dao két hónappal idősebb leendő társánál, a korkülönbség egy cseppet sem zavarta kettejüket abban, hogy leteszteljék, megy-e a közös játék – ami ugye fontos része minden tartalmas házaséletnek.

A gondozók szerint gond nélkül zajlott az első együtt töltött délután. Amennyiben a későbbiekben mégis nézeteltérés támadna a kis ködfoltosok között, az sem túl nagy baj: innentől kezdve együtt nevelkednek, így bőven van idejük összecsiszolódni.

Tien amúgy eddig szorgalmasan fejlesztette mozgáskoordinációját kedvese érkezésére (is) készülvén. Az alábbi videón egyensúlyozó-ugró edzéseit figyelhetjük meg, melyben lelkes segítséget kapott gondozóitól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik