Élet-Stílus

Tanácsokat ad a fiát gyászoló anya

broadchurch (broadchurch)
broadchurch (broadchurch)

Megható üzenettel búcsúzik szeptember elején elhunyt kisfiától egy nő. A Facebookon terjedő posztban nem kíméli a magyar orvosokat.

Szívszorító megemlékezést írt egy édesanya szeptember másodikán meghalt fiáról. A rákos gyermek kezelése alatti rossz tapasztalatokat is összegyűjtötte, hátha ezek megosztásával segíthet másokon.

Legelső jó tanácsként azt írta, hogy a hozzátartozónk csak nekünk fontos, az orvosnak csak egy eset. Ezért érdemes kezelési tervet kérni, és folyamatosan figyelemmel kísérni, hogy szerettünk valóban azt és akkor kapja, ahogy le van írva. Velük előfordult ugyanis olyan, hogy egy héttel korábban hívták vissza kemoterápiára.

Tapasztalatai szerint orvosok nagy része túlterhelt és kiábrándult, említ olyan negatív példákat, mikor olyanokat mondtak neki, hogy “az MR annak a gyereknek már felesleges”, vagy “maga még olyan fiatal, menjen haza, ezt(!) temesse el és gyorsan szüljön egy másikat”.

A három év és három hónapig tartó küzdelem anyagi és praktikus vonatkozásait tekintve is ír érdekeseket. Szerinte ha különleges gyógyszerre van szükség, akkor nem árt, ha van protekciója az embernek. Nekik nem volt, csaknem hat hónapot vártak egy gyógyszerre, ami így már későn érkezett. Mivel a kezelésnek nem része az immunrendszer erősítése, ezért erről a hozzátartozóknak kell gondoskodni, ahogy a rengeteg vitaminról és antioxidáns táplálék kiegészítőről is. Kitér az alternatív gyógymódokra is, ami szintént rengeteg pénzt emészt fel, mint írja a speciális vízből másfél liter 1800 forintba kerül, és ebből kellene főzni is.

Az egyetlen, amit máshogy csinálna,az az hogy, megnézné, hogy a világon hol gyógyítják a legjobb eredménnyel az adott betegséget, és mindenét eladná, hogy ott jusson kezeléshez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik