Élet-Stílus

Popeye létezik, és utálja a spenótot

Legalább 78 centiméter a bicepszének kerülete.

A világ legnagyobb bicepszét Moustafa Ismail, vagy ahogy a barátai hívják, „Big Mo” tudhatja magáénak. A 24 éves egyiptomi testépítőt szokatlan, 78 centi kerületű bicepszeinek köszönhetően sokan élő Popeye-ként emlegetik, ám mint mondja, a kinézetükön kívül semmiben sem hasonlítanak egymásra a rajzfilmhőssel.


Moustafa utálja a spenótot (Forrás: Northfoto)

„Én például csirkével és marhával tartom magam kondiban, a spenótot pedig kifejezetten utálom, és még allergiás is vagyok rá” – mondja. Az alexandriai testépítő nem mindennapi karjaira egyébként már a szakértők is felfigyeltek: tavaly még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült.

A férfi egyébként már nem Egyiptomban él, 2007-ben feleségével és gyermekeivel Amerikába költözött, mert ott a véleménye szerint jobbak a testépítés feltételei. „A Guinness Rekordok Könyvében egyiptomiként vagyok regisztrálva, mert a szívem még most is Egyiptomba húz, és jó érzés volt őket büszkévé tenni” – magyarázza Ismail, aki, hogy bizonyítsa, hogy izmai eredetiek, Japánban még egy fájdalmas ultrahangvizsgálatnak is hajlandó volt alávetni magát.

Nézzen az izomkolosszusról még több képet ide kattintva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik