Élet-Stílus

Jobb apák a kisebb heréjű férfiak

Péniszverseny ()
Péniszverseny ()

Gyereknemzés helyett a gyereknevelésre koncentrálnak.

Kíváncsi arra, hogy vajon jó apa lesz-e a párja? Itt a megoldás: vegyen méretet kedvese heréiről! Legalábbis ezen a véleményen vannak az amerikai kutatók. Az Atlantai Egyetem szakemberei által végzett vizsgálat ugyanis arra derített fényt, hogy a kisebb heréjű férfiak szívesebben veszik ki részüket a gyereknevelésből, és jobban megbirkóznak az apasággal, mint azok, akik komolyabb méretekkel rendelkeznek.

A magyarázat pedig a következő: a kisebb heréjű férfiaknak alacsonyabb a tesztoszteronszintje. Ez pedig azt eredményezi, hogy a gyereknemzés helyett inkább a gyereknevelésben, – gondozásban élik ki az energiájukat. (A here nagysága amúgy a spermiumtermeléstől és a tesztoszteronszinttől függ.)

Mint a Dr. James Rilling által vezetett kutatás rámutat, a kisebb herével rendelkező férfiak sokkal jobb apák. A vizsgálat során 70 – 21 és 43 év közötti – apukának vizsgálták meg a méreteit, valamint MR-vizsgálattal tesztelték az agyban jelentkező aktivitást a szülői motivációiról, miközben a saját, illetve más gyerekének a fotóit mutatták nekik. A vizsgálat során pedig bebizonyosodott: a kisebb heréjű apukák nagyobb odaadást a mutattak a gyereknevelés terén, még akkor is, amikor mások gyerekének a fotóit látták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik