Élet-Stílus

64 kilós herét operáltak le a férfiről

Mutet(210x140)(4).jpg (műtét, egészségügy, orvosok,)
Mutet(210x140)(4).jpg (műtét, egészségügy, orvosok,)

Tizenhárom órás műtéttel tudták csak megszabadítani a „gigacsomagtól”.

A 49 éves Wesley Warren Jr. évek óta attól szenvedett, hogy az egyik heréje mintegy 64 kilósra duzzadt. Már járni sem tudott, nemhogy szexuális életet élni. Egy 13 órás műtét során azonban végre megszabadították az orvosok a „pluszkilóktól”, a Las Vegasban élő férfi azonban korántsem boldog.

Forrás: YouTube

Ugyan eltávolították a lábai közül a vízilóbébi-méretű heréjét, a műtét miatt a férfiassága azonban szerény méretűvé csökkent. Emiatt pedig attól tart, hogy nem tud majd normális párkapcsolatot kialakítani. „Hogy éljek ezentúl nemi életet, amikor 2,5 centis lett a péniszem!” – panaszkodott.

A szerencsétlenül járt amerikai férfi – akinek az életét egyébként 2008 óta nehezítette meg a folyamatosan duzzadó gigaheréje – ugyan már korábban is meg akarta műttetni magát, ám nem volt pénze az operációra. Ezért akkoriban azt fontolgatta, hogy az eBay-en árverezi el a leoperált „csomagját”, hogy a kapott pénzből rendezhesse a kórházi számlát. Végül erre nem került sor, egy kaliforniai orvos ugyanis ingyen is elvállalta a műtétet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik