Élet-Stílus

Hármasikreket szült a gyorskajáktól

hamburger (hamburger)
hamburger (hamburger)

Volt, hogy naponta hatszor falt hamburgert.

A vegetáriánus Laura Dixon 10 éven keresztül hiába próbált természetes úton teherbe esni. Az orvosok már nem is biztatták, hogy ez egyszer megtörténhet, ráadásul – rendszerint a meddőségért felelős – endometriózissal és policisztás ovárium szindrómával diagnosztizálták. Az angliai Essexben élő, 34 éves nő azonban nem mondott le arról, hogy teherbe essen, ezért a mesterséges megtermékenyítéshez fordult. Ám azzal sem járt sikerrel, a próbálkozások – pár hét után – egytől egyig vetéléssel végződtek.

Laura ezért úgy döntött, a sikeres fogantatás érdekében változtat étrendjén: lemondott a vegetáriánus ételekről, és fehérjében gazdag fogásokat választott. Naponta háromszor evett húsos ételt, többek között csirkét, bacont, hamburgert, valamint a McDonald’s reggelit (Tojásos-baconos McMuffint, stb.) előszeretettel választotta. Idővel annyira rákapott a gyorséttermi kosztra, hogy szinte függővé vált; előfordult, hogy naponta hatszor evett. Sokszor még az éjszaka közepén is elküldte a férjét a McDonald’s-ba egy-egy menüért.

Fotó: Northfoto

Mindenesetre a magas fehérjetartalmú étrend meghozta gyümölcsét: Laura teherbe esett, és a legnagyobb meglepetésére hármasikreket (két kisfiút és egy kislányt) szült. A brit nő állítja, a gyorséttermi koszttól esett teherbe, s ugyancsak annak köszönhető, hogy sikerült kihordania az ikreket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik