Élet-Stílus

Felrobbant az iPad-töltő a kezében

ipad (ipad)
ipad (ipad)

A sérült férfi az Apple-szaküzletben reklamált.

Felrobbant egy 34 éves brit férfi kezében kislánya iPad-töltője, amikor ki akarta húzni. A Cheshire-ben élő Tim Gillooley – aki komoly égési sérüléseket szenvedett a kezén – nagyon dühös a történtek miatt. Mint mondja, akár meg is ölhette volna a robbanás a 8 éves kislányát, Chloe-t, ha éppenséggel ő húzza ki.

Gillooley tavaly novemberben a liverpooli Apple üzletben vásárolta meg az ominózus iPad-et kislánya születésnapjára. Éppen a nagyinál voltak, amikor a gyerek megkérte az apját, hogy vegye le a töltőről a készüléket, akkor történt a robbanás. „Hatalmasat szólt, az anyám bepánikolt, a kislányom sírásba tört ki, én pedig legalább két percig hisztérikusan nevettem. Tízből kilenc esetben Chloe veszi le a töltőről a kütyüt, ha most is ő tette volna, biztos, hogy megöli a robbanás” – meséli a történteket a férfi, aki szerint műszaki probléma lehet a töltővel.

Ugyan visszavitte a szaküzletbe, ám ott azt mondták neki, hogy semmi baj sincs a töltővel. Mindenesetre vett egy újat. „Nagy Apple-rajongók vagyunk, de ezek után nem engedem, hogy használja a lányom, hiszen ez egy időzített bomba” – jelentette ki.

Egy hónappal ezelőtt egyébként egy kínai nő vesztette az életét, amikor megrázta az áram, miközben a töltőn lévő iPhone5 készülékén beszélt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik