Élet-Stílus

“8 hetes a kisbabám, elfáradtam, kiborultam”

Lili ezer éve vágyakozott gyermekre, ám amikor megérkezett, nem minden alakult úgy, ahogy elképzelte.

Kisfia érkezése előtt Lilit elhúzódó betegség kínozta. Tulajdonképpen ez volt az oka annak is, hogy – bár már régóta nagyon szeretett volna – nem eshetett teherbe. Aztán nem is olyan régen, az orvos engedélyezte a gyerekvállalást, Lili pedig alig néhány nap múlva már teherbe is esett.

A friss anyuka imádja kisfiát, de nem tagadja, az érkezése óta eltelt nyolc hét nagyon megviselte.

„Úgy érzem, egy idegroncs lett belőlem: alig alszom, de már akkor sem tudok pihenni, ha lehetne; hiába vagyok elképesztően fáradt, nem tudom lehunyni a szemem. Állandóan attól félek, hogy a gyerek fölsír, és ha fölsír, jól teszem-e, ha azonnal rohanok hozzá, hiszen előfordul, hogy tényleg csak nyüsszent egyet, de én már kapnám föl, hogy megnyugtassam, aztán ha mégsem teszem, sokszor magától tovább alszik. Rettegek, hogy megszólal a bébialarm, és ez a hülye szerkezet szokott néha tévesen is riasztani, ez a legborzasztóbb.”

A kicsi egészségével egyébként semmi gond: eszik, hízik, mindenki szerint tökéletes. Csak az édesanya retteg, hogy valamit rosszul csinál. Kíváncsi a folytatásra, szeretne tanácsot adni? Az Ursula blogon megteheti, kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik