Élet-Stílus

Újra boldog az óriásheréjű férfi

Arra vár, hogy végre rá is lecsapjon a nagy szerelem.

Autóvezetés, sörözés a barátokkal, egy esti séta: csak néhány azok közül a dolgok közül, amikben a 49 éves amerikai Wesley Warennek az elmúlt öt évben gigantikus heréje miatt nem lehetett része. A szóban forgó testrész ugyanis egy limfödéma, más néven nyirokpangásnak nevezett betegség miatt 64 kilósra duzzadt, és meggátolta Warrent abban, hogy rendesen mozogjon.

Ahogy arról korábban írtunk, Warren azért nem műttette meg magát korábban, mert nem volt pénze rá. Kétségbeesésében regisztrált az eBay-re és úgy keresett „befektetőket”, hogy licitre ajánlotta még el sem távolított, rekordméretű csomagját. Szerencséjére egy kaliforniai orvos ingyen vállalta a műtétet, és még júniusban el is végezte.

Warren élete azóta teljesen megváltozott: ma már újra mer emberek közé menni anélkül, hogy attól kéne tartani, hogy kigúnyolják, vagy megbámulják. A férfi újra hordhat normális nadrágokat, vezethet autót, sőt, ha ahhoz van kedve, még minigolfozhat is legjobb barátjával.

Már csak egy dolog hiányzik ahhoz, hogy teljesen boldog legyen: a nagy szerelem. Warren töretlen lelkesedéssel várja, hogy felbukkanjon álmai asszonya, még akkor is, ha – ahogy azt egy korábbi interjújában elárulta – a műtét miatt pénisze 2,5 centisre zsugorodott.

Ha kíváncsi, hogy van a férfi a műtét után, nézzen róla videót ide kattintva

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik