Élet-Stílus

Rokkanttá nyilvánították a plasztikfüggő nőt

Monique Allen (Monique Allen)
Monique Allen (Monique Allen)

Teljesen szétoperálták a nemváltó amerikait.

Rokkantnak nyilvánították az 58 éves Monique Allent – aki 22 éves korában nemváltó műtéten esett át –, mivel már járni is képtelen. A Los Angelesben élő asszony plasztikaiműtét-függő, több mint 200 szépészeti beavatkozást végeztek el rajta (többek között 23 orrkorrekciót és 9 mellnagyobbítást), kezdve a 20-as éveitől. A mellműtétek folyamán 12 liter veszélyes szilikon került a keblébe, így jelenleg 38FFF méretű melltartót visel.

Monique ma már megbánta, hogy a szépészeti beavatkozásokat választotta. „Tönkretettem a természetes külsőmet, bár sosem feküdtem volna kés alá. Több mint 200 műtétem volt, azoktól legalább 75 illegális; sok olyan volt, amelyre nem is emlékszem” – panaszkodott. A családja idővel már könyörgött neki, hogy álljon le a műtétekkel, ám Monique képtelen volt abbahagyni.

A veszélyes szilikontól – amelynek nagy részét a feketepiaci műtétek során fecskendezték a testébe – azonban mára már súlyos vérkeringési problémák alakultak ki nála. Bőre nagy része elhalt (különösen a lábán), amit tud, azt sminkkel elfedi; ráadásul járni is alig tud. Az elmúlt években átszámítva mintegy 35 millió forintot költött arra, hogy szilikont távolítsanak el a testéből, többek között a lábából, arcából, állából. Azzal, hogy most kiállt a nyilvánosság elé, szeretné felhívni a figyelmet a plasztikai műtétek veszélyeire, valamint arra, milyen könnyen kialakulhat a függőség, amely az ő életét is végigkísérte, és megkeserítette.

Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik