Élet-Stílus

Sütőolajat fecskendezett az arcába – brutálisan eltorzult

Még a saját szülei sem ismertek rá a fiatal nőre.

A koreai Hang Mioku már régóta plasztikafüggő volt, ám egy idő után az orvosok visszautasították, hogy több szépészeti beavatkozást is végrehajtsanak a sikeres énekes-modellen. A fiatal nő – aki 28 évesen feküdt először kés alá – évek során a szilikonos arcfeltöltés megszállottjává vált, mert úgy vette észre, hogy ettől sokkal puhább, szebb az arcbőre.

Miután az orvosok elküldték, Hang nem hagyta annyiban: saját kezébe vette az irányítást. Először a feketepiacról beszerzett szilikonnal töltötte fel az arcát, majd pedig sütőolajat fecskendezett az arcbőrébe. Ám a kontár plasztikai beavatkozás súlyos következményekkel járt: teljesen felpuffadt, és brutálisan eltorzult Hang arca, még a saját szülei sem ismertek rá.

A szerencsétlenül járt fiatalasszony történetét bemutatta a koreai tévé, az adás után pedig többen is pénzt ajánlottak fel neki, hogy elkezdhesse a korrekciós műtétek során, hogy a félelmetes külső helyett végre emberibb vonásai lehessenek. Hang már túl van 10 beavatkozáson, melynek során a plasztikai sebészek 60 gramm szilikont, sütőolajat és egyéb ismeretlen anyagot távolítottak el az arcbőre alól, 200 grammot pedig a nyakából.

A koreai exmodell – akinek az arca még mindig súlyosan deformálódott – reméli, egyszer visszakapja régi külsejét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik