Élet-Stílus

Udvarlási gyorstalpaló 190 ezerért

randi (randi)
randi (randi)

A félénk férfiaknak szóló háromnapos kurzus elméleti ismereteket és éles bevetést is tartalmaz.

A nők meghódításának fortélyait tanítja meg bátortalan és tapasztalatlan férfiaknak a kínai Zsuan Csi – adta hírül a sina.com hírportál. Az ázsiai ország vezető egyetemén pszichológus diplomát szerző Zsuan hivatásos randevú-tanácsadóként hirdeti magát, hétköznapokon az interneten tart képzést, hétvégenként pedig Kína nagyvárosai között ingázik, és csoportos foglalkozások mellett magánórákat ad férfitársainak.

Az oktatás részben elméleti képzést, például az öltözködésre, az etikettre, a nőkkel való beszélgetések során használandó, illetve kerülendő fordulatokra vonatkozó tanácsokat vagy a nők gondolkodásának megértését segítő információkat foglal magában. Egy háromnapos kurzus átszámítva cirka 190 ezer forintba kerül.

Zsuan munkáját egy divattanácsadó is segíti, aki némi plusz pénzért segít a férfiaknak kiválasztani a számukra legelőnyösebb hajstílust, valamint egyszeri alkalommal elkíséri őket ruhavásárlásra.

Az elméleti képzésen tanultakat a “mester” éles helyzetekben is gyakoroltatja “hallgatóival”: zsúfolt bevásárlóközpontokba, egyetemi kampuszokra és közösségi terekre viszi őket, hogy ott mutathassák be a tanultakat.

Zsuan ötödik éve segít férfitársain, vállalkozása egy férfiaknak tanácsokat adó internetes blogbejegyzéssel indult. Ez olyan sikeresnek bizonyult, hogy a segítségre szorulók százával keresték fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik