Élet-Stílus

Krumplival üzent a halott férj

A 70 éves amerikai nő szeretné tartósítani az ajándékot.

„Csak egy kis krumplit és hagymát akartam sütni magamnak vacsorára” – kezdi Sally Colburn a történetet, majd elmondja, amikor benyúlt a krumpliért a 4,5 kilós zsákba, már csak egy darabot talált. „Legnagyobb döbbenetemre szív alakú volt, én pedig azonnal tudtam, hogy ezzel a férjem üzent.”

Sally és a férje 50 évig éltek már házasságban, amikor idén május 13-án a férfi hosszú szenvedés után, tüdőrákban meghalt. Felesége azóta gyászolja és képtelen túltenni magát az elvesztésén, habár azt mondja, abban az állapotban, ahogy eltávozott, nem szeretné visszakapni. „Szenvedett. Szörnyű volt látni.”


Biztos benne, hogy a férje üzent a krumpliban
Forrás: Huffington Post

A zsák krumplit az asszony és a férje még közösen vásárolta, a férj halála előtt, Sally éppen ezért biztos abban, hogy az utolsó, szív alakú krumpli csakis férje üzenete lehet. Mint mondja, amikor meglátta a különleges formájú krumplit, hónapok óta először, igazán elmosolyodott, ezért szeretné azt megőrizni.

Azt mondja, azért tette közzé történetét, hogy tanácsot kaphasson arra, hogyan tudja konzerválni, férje utolsó üzenetét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik