Élet-Stílus

Ezért kerüljék a nők a nadrágot

szoknya (szoknya)
szoknya (szoknya)

Egy amerikai stylist szerint nagy hiba, ha nadrágban mennek a nők munkába.

“Azok a nők, akik nadrágot hordanak a munkahelyükön, kevésbé hatékonyan dolgoznak, mint azok, akik szoknyát viselnek” – állítja a divattanácsadó William Cane, a Manhattan Makeovers átalakító szalon alapítója. A stylist szerint a férfi kollégák kevésbé hallgatnak vagy kevésbé dolgoznak szívesen együtt olyan nőkkel, akik szoknya helyett nadrágot hordanak.

Fotó: Northfoto

„A nők azt hiszik, hogy a nadrág egy férfias ruhadarab, és meg vannak arról győződve, hogy ha felveszik, akkor a férfi kollégák nem a szexis nőt látják majd bennük, s könnyebb lesz a közös munka, pedig ebben tévednek” – mutat rá Cane, aki olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint például Angelina Jolie, Bill Clinton, Sarah Jessica Parker, Harrison Ford, Natalie Portman, Isabella Rossellini, Mitt Romney, valamint a New York-i polgármester, Michael Bloomberg.

A stylist szerint a nők éppen a nadrággal tesznek keresztbe maguknak a munkahelyen, mivel ha felhúzzák, akkor túl férfiasnak, túl rámenősnek tűnnek. „Ellenségnek gondolják a szoknyát, mert úgy hiszik, túl szexi, pedig ha térdig érő vagy annál hosszabb, akkor korántsem az” – hangsúlyozza Cane.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik