Élet-Stílus

Jógázó kutyát imád az internet

A kis csivava trénere minden mozdulatát pontosan utánozza.

Nem jön zavarba a szfinx póztól, imádja a kobratartást, és parancsszóra szélesíti ki az összes érzékét, beleértve a füleit is: Pancho, a tündéri csivava így jógázik. Pontosan, lépésről-lépésre betartva gazdája utasításait.

A kunsztról egyébként film is készült, és mondanunk se kell, állatbarátok százezreit ejtette egy pillanat alatt rabul. Mint megtudtuk, ez az egyperces mozi csak a kezdet, lesz még több is, amikben Pancho különböző élethelyzeteket és gyakorlatokat mutat be – ígéri trénere, Niccolo Bello.

Kamu?

Nem az internet lenne, ha nem jelentek meg volna – kábé a kisfilmmel egy időben – az ünneprontók is. „Kamu”, „átverés”, „nem igazi”: írogatják a hozzászólók a videó alatt, azt gyanítják ugyanis, hogy a kutyát a kamera mögül egy másik ember is irányítja. Szerintük az igazukat bizonyítja, hogy Pancho a végén megnyalja a száját, mintha csak jutalomfalatra várna.

Nos, kamu vagy sem, a videó mindenképpen nagyon cuki, arról már nem is beszélve, hogy széles körben népszerűsíti a jógázást is, amiből – bármilyen hihetetlen – van már kutyákkal együtt is végezhető is. Ez a Doga:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik