Élet-Stílus

Barátnője gyerekét árulta az interneten

A 22 éves amerikai férfi a gyerek asztmája miatt akart túladni a kicsin.

Ugye önök is emlékeznek még a Craiglistre? Ez az az amerikai webáruház, ahol a közelmúltban például egy amerikai katona kutyája cserélt gazdát. A négylábút a katona legjobb barátja árverezte el, miután gazdája afganisztáni kiküldetése alatt rá bízta az állatot.

Nos, a Craigslist most újabb furcsaság miatt került a hírek közé. Ezúttal is egy meglehetősen szokatlan „árucikk” miatt. A 22 éves Staten Island-i Paul Marquez július 29-én ugyanis barátnője gyermekét kezdte árulni „potom” száz dollárért, átszámolva 22 500 forintért.


A srác viccnek szánta a hirdetést
Forrás: http://www.silive.com/

Szó szerint fordítva, ezt írta a termék leírásába: „Hey, van egy két hónapos babám, aki szeret játszani és jól érezni magát, de van egy gond. Az orvos azt mondta, hogy asztmája van, és ha egy bizonyos oldalra fordul, leállhat a légzése. Az idegeimre megy és nem akarom őt. Légyszi írjatok!”

Az első hirdetést a többi felhasználó azonnal jelentette, még aznap eltávolították, ám a kitartó srác nem érte be ennyivel: másodszor is feltette a hirdetést. Ez tovább volt fenn, eljutott a rendőrséghez is, akik néhány óra elteltével már Paulnál kopogtattak. Bevitték, kihallgatásakor pedig azt mondta, csak azért töltötte fel a hirdetést, mert unatkozott és csak nevetni akart egyet.

Rosszul tette: most ugyanis vizsgálat indul ellene, és ha bűnösnek találják 1 év börtönt is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik