Élet-Stílus

Jacuzziban szoptatott – kidobták az uszodából

szoptatás (szoptatás)
szoptatás (szoptatás)

Nyűgös volt a gyereke, s az anyuka úgy döntött, szoptat, akár a medencében is. Ám ezt nem nézték jó szemmel.

Imajica Gilroy a 9 hónapos kisfiával a Cambridge-i Parkside uszodában kapcsolódott ki. A 20 éves anyuka beült a csöppséggel a jacuzziba, ám a kisgyerek nyűgös lett – talán, mert először vitték uszodába –, ezért a kismama úgy döntött, megszoptatja, hátha attól megnyugszik. Ám alighogy elkezdte szoptatni, az úszómester rászólt, hogy hagyja abba, mert tilos enni-enni a medencében, valamint a medence környékén. Mint Gilroy a történtek után bevallotta, nagyon felzaklatta az eset, megalázottnak érezte magát, s mindenki őt bámulta.

Az uszoda menedzsere utólag elnézést kért a fiatal nőtől. Mint a létesítménynél megjegyezték, a medencék környékén továbbra is lehetséges a szoptatás.

Gilroy azonban nem hagyja annyiban, hogy kínos helyzetbe hozták. A Facebook-oldalán bejelentette, hogy a következő hónapban egy szoptatós rendezvényt szervez az uszoda környékére, hogy megmutassa a létesítmény vezetésének: a szoptatás természetes dolog, és a nőknek nem kell szégyenkezniük, ha éppen nyilvános helyen teszik ezt. „Ez egy piknik lesz, sőt lesznek mell alakú muffinok is” – árulta el a részleteket a fodrászként dolgozó, brit anyuka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik