Élet-Stílus

„A baba miatt ennem kellett, de a hangok nem hagyták”

Az anorexiás kismama 8 hónapos terhes, és mindössze 50 kiló.

Alig 22 éves, 13 éve anorexiás, és már a második gyermekét várja. A csontsovány Holly Griffiths a róla készült képeken úgy fest, mint aki egy bögrét sem bír megtartani, nemhogy egy gyereket. Ez mondjuk nem csoda, mindössze 50 kiló, nem mellesleg 8 hónapos terhes.

A veszélyeztetett terhes kismamára lelkiismeretes orvos vigyáz, a nap szinte minden pillanatában rendelkezésre áll, hogy ha bármilyen komplikáció lépne fel, segíthessen. És erre sajnos meg is van a veszély. Holly ugyanis annak ellenére is csak minimális kalóriát visz a szervezetébe, hogy tudja, ezzel meg nem született gyermeke életét veszélyezteti.


Holly hamarosan szül
Forrás: http://www.ringaring-aroses.blogspot.com.au/

Míg a kismamák ajánlott napi kalóriabevitele 2000 kalória, Holly a „gyengébb” napjain is 800, maximum 1200 kalóriát eszik. Reggelire egy-két szelet pirítóst, ebédre salátát és üres tésztát vacsorára. Azt mondja, tudja, mivel játszik, de képtelen változtatni a szokásain. „Amikor a most két éves Dylannel voltam terhes alig ettem. Rettegtem, hogy valami baja lesz. Tudtam, hogy ennem kéne, de a fejemben a hangok azt mondták, kövér vagyok.”

Mindennek ellenére Dylan 10 percnyi vajúdás után, teljesen egészségesen született, közel 3 kilóval. Holly második gyermeke, egy kislány, alig egy hónap múlva érkezik, és a 4D-s ultrahang szerint ő is egészséges. Ezért cserébe édesanyja nap mint nap megküzd démonaival és eszik, még akkor is, ha a fejében lévő hangok nem ezt tanácsolják.

A kismama egyébként mindennapos harcairól blogot vezet, ahol megosztja a terhességéről készült képeket is. Ide kattintva olvashatja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik