Élet-Stílus

Hatvankilós herezacskót műtöttek

Véget ért az amerikai férfi szenvedése.

A 48 éves Wesley Warren Jr. életét egy olyan betegség keserítette meg, amely a herezacskóban lévő szövetek túltermelését okozta. Állapota szó szerint súlyos volt – hatvan kiló felesleget cipelt magával.

A műtéti beavatkozás útjában azonban mindeddig két dolog állt: egyrészről a pénz, mivel az operációt nagyjából egymillió dollárra (cirka 225 millió forintra) lőtték be; másrészről viszont a félelem, hiszen reális esély volt arra, hogy a magas vérnyomású Los Angeles-i férfi a műtőasztalon menthetetlenül elvérzik.

Ugyan a korábbiakban amerikai tévécsatornák felajánlották neki a szükséges anyagiakat, de feltételül szabták az exkluzív interjúztatást. Wesley viszont nem kívánt cirkuszi mutatvánnyá válni, ezért inkább tovább szenvedett.

Életmentője végül dr. Joel Gelman volt, aki ingyen és bérmentve bevállalta az operációt. Tekintettel arra, hogy Wesley továbbra sem kívánt kamerák elé lépni, az orvostól tudhattuk meg, hogy a műtét sikeres volt, páciense rendben van – igaz, még számos kontrollvizsgálat szükséges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik