Élet-Stílus

Három bizarr szexjátékszer, ami a neten várja a gazdáját

Kövekkel kirakott tanga és péniszre való láncing is van a gyűjteményben.

Fogalmunk sincs, kik azok az emberek, akik ezeket a holmikat jó szívvel ajánlják, mi több, árulják is. Arról meg pláne, kik vásárolják meg őket nagy lelkesedéssel. Egy mindenesetre biztos, az egyik – kifejezetten kézműves, illetve használt tárgyak értékesítésére szakosodott – oldalon meglepő dolgok várnak lelkes gazdájukra.

Nézzék csak, itt van például ez a kövekből kirakott G-string tanga, melynek a tulajdonos mindegyik darabját „szeretettel és törődéssel készítette, hogy kiválóan szolgálja új tulajdonosát élete minden pillanatában”. A különleges darabot azonban mégse vásárolhatja meg akárki: csak S-es és M-es méret van belőle.


Képek forrása: Etsy

Vagy ez az alábbi csoda mondjuk, amelynek már a puszta látványától elállt a szavunk. A lábbal meghajtható, jó öreg dildós szerkezet állítólag zsír új, és ha ez nem lenne elég vonzó, az eladó szerint garantáltan mosolyt csal a felhasználó és a nézőközönség arcára is.

Ha valaki esetleg kedvet kapott volna, akkor az eladó még azt is elárulja, hogy a termék jelöletlen dobozban érkezik, közel 37 ezer forintért.

És ha mindez még nem lenne elég, nos, találtunk játékszert azoknak is, akik rajonganak a középkori harcművészetért és fegyverekért. Azt nem tudjuk, hogy a kifejezetten merev péniszre szabott láncing milyen szolgálatot tesz aktus közben, azt azonban igen, hogy a – kommentek alapján – a vásárlók eddig roppant elégedettek voltak a termékkel.


Az egyik azt írja, hogy már elkezdett középkori nevet keresni a legbecsesebb szervének…

Ha kíváncsi, mi van még, kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik