Élet-Stílus

Pokoli arcfelvarrás: kis híján belehalt az asszony

műtét (operáció)
műtét (operáció)

A brit nagymama csak fiatalabbnak akart látszani, ma pedig örül, hogy még van arca.

Mindent megpróbált, az arcfelvarrást végső elkeseredésében. Csakhogy az nem úgy sült el, ahogy várta: a műtétet követően ugyanis hónapokig lábadozott és sokáig az sem volt biztos, hogy életben marad.

Pedig kezdetben minden simán ment: az 59 éves Sheila Simmons összeismerkedik a nála 17 évvel fiatalabb párjával, nem érzi magát szexinek, ezért plasztikai sebészhez fordul, eddig tiszta sor. A feketeleves a műtét után következett.

„Az eljárás 10 ezer fontomba került, a hely és az orvos is profinak tűnt, nem aggódtam” – mondja. Pedig mint kiderült kellett volna. Miután felébredt a műtétből, alig kapott levegőt és a bőrét olyan feszesnek érezte, hogy azt hitte menten szétreped az arcán. Néhány nap múlva elengedték antibiotikumokkal, pedig az arca vizesedett és állandó hasmenés gyötörte.


Forrás: Northfoto

Párja az interneten rájött, Sheilanak nikkelallergiája lehet, a fémet ugyanis rendszeresen használják arcfelvarráskor, és így lehetett ez az ő esetében is. Pedig szólt, hogy allergiás rá. És ha mindez nem lett volna elég, néhány nap múlva a nagymama azt vette észre, hogy bűzlik a sebe. Mint később kiderült egy életveszélyes baktériumfertőzés miatt „rohadt” az arcában lévő szövet.

Agresszív antibiotikumkúra jött, majd újabb műtétek. Azóta több mint fél tucat beavatkozáson átesett, és még mindig nem végeztek a rekonstrukcióval.

Ezek után nem csoda, hogy a nagymama ma már azért kampányol, hogy aki teheti, inkább ne válassza a plasztikai műtétet.

Sheila műtét utáni állapotáról ide kattintva nézhet képeket (csak erős idegzetűeknek ajánlott).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik