Élet-Stílus

A világ legnépszerűbb domborulatai

Marilyn Monroe-t 50 évvel a halála után is képtelenség elfelejteni.

Nem fogják elhinni, a következő felmérést nem a brit tudósok, és még csak nem is az egészségüggyel, vagy a szépségiparral foglalkozó kutatócsoportok készítették, hanem egy autómárka. Egész pontosan a francia Peugeot, amely legújabb típusának leleplezése előtt szeretett volna képbe kerülni arról, hogy állunk a domborulatokkal.


Marilynt nem felejtjük – Képek forrása: AFP

Épp ezért megkérdeztek 2000 férfit és nőt vegyesen, ugyan mondják már el, hogy az élő és nem élő hírességek közül, kinek a domborulatai vésődtek örökre a memóriájukba. Nos, annak ellenére, hogy a manapság működő hírességek bármikor kaphatók arra, hogy egy „kis húst” villantsanak, a többség az időtálló szépségre voksolt.


Impozáns hátsó

Nevezetesen az 50 éve elhunyt Marilyn Monroe-ra és felejthetetlen alakjára: az ő domborulatait még ennyi idő után is szexisebbnek találták, mint a második Kelly Brookét (aki egy brit modell), illetve a harmadik Sophia Lorenét.


Lorenre is sokan emlékeznek

Monroe vonalait egyébként 10-ből 4 brit isteníti mind a mai napig, ami nem is csoda. Az egykori szexszimbólumnak ugyanis nem csak a kinézete volt bombasztikus. Stílusa is volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik