Élet-Stílus

Mit tegyünk, ha elrontották a sminktetoválásunkat?

Ha jól csinálják, nem lehet észrevenni. Ha rosszul...az sem a világ vége.

“A sminktetoválás célja, hogy a legteljesebb természetességre és esztétikumra törekedve alapsminket adjon az arcnak. Ez a mindennapokban magabiztossá és boldoggá teszi a nőt, és egyben leveszi a mindennapi sminkelés terheit is válláról” – mondta Kalcsu Kati, mesterkozmetikus, általános és orvosi sminktetoválás- szakértő.

Egy tartós sminkkel felöltöztetett arc minden helyzetben a tökéletes ápoltság benyomását kelti anélkül, hogy észrevennénk az okát. Ránézve olyan érzésünk támad, hogy “hű de jól néz ki”, de nem a smink, hanem a viselője. A különbség óriási.

A jó sminktetoválás mindezt az előnyök kiemelésével és az esetleges hibák korrigálásával éri el, a természetesség jegyében: az egyre finomodó technikák és színek következtében egy professzionális sminktetoválás még közelről sem feltűnő. A sminktetoválás készítésekor a természetes adottságok figyelembevétele mellett, a személyiséggel való harmóniára törekednek a szakemberek.

Emellett fontos szerep jut az esetleges bőrhibák és sebek korrigálásának. Egy kisebb heg vagy bőrhiba szinte észrevétlenül eltüntethető segítségével.

Mit tehet, ha elrontották? Nézze meg itt!

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik