Élet-Stílus

Halálba erőszakolta hat felesége

A nigériai férfi nem bírt hat kiéhezett asszonyával.

Ha minden alkalommal fizettek volna egy forintot, amikor azt hallottam, „jóból is megárt a sok”, ma már gazdag ember lennék. Legalább annyira, mint az a nigériai fickó, aki pénzének és hírnevének köszönhetően hatszor is nősülhetett.

Ő valószínűleg nem ismeri ezt a nagy népi bölcsességet, mert mindannyiszor bátran mondta ki a boldogító igent, és társadalmi helyzeténél fogva azt is megtehette, hogy Benue város legszebb lányait válogassa össze. Tudta, hogy elég pénze van, hogy etesse és elszállásolja őket és gyermekeiket életük végéig, csak arra nem gondolt, hogy a nőknek a pénzén kívül más is kelleni fog.

Ez okozta a vesztét, a kielégítetlen nők ugyanis egy keddi éjjel, hajnali 3-kor késekkel és botokkal felfegyverkezve meglepték a férfit, aki éppen a legfiatalabb feleségével múlatta az időt. A feldühödött, mellőzött nők addig-addig fenyegetőztek, míg hites uruk beleegyezett, hogy sorban minden feleségét kielégíti.

Akkor állt le a légzése, amikor az ötödik felesége mászott az ágyba. Az ügyet a rendőrség is vizsgálni kezdte: az erőszak miatt két asszonyt le is tartóztattak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik