Élet-Stílus

Ilyen a jövő alsónadrágja

Egy biztos, textilből nem sok kell majd hozzá.


Forrás: Gizmodo

A történet valahol Franciaországban kezdődik, ahol van egy cég – nevezzük Alternek -, ahol férfi fehérneműk készülnek. No, de nem akármilyenek. A világ talán legkényelmetlenebb darabjai: így például a jövő fehérneműjének becézett, ruhadarabnak csak erős jóindulattal nevezhető textilpánt, kifejezetten férfiaknak.

Kétségkívül hiánypótló darab, már ha létezik olyan férfi, akinek valaha is hiányzott az érzés, hogy megbízható és kényelmes alsója helyett, egy zoknival keresztezett gumipántot húzzon a nadrágja alá.

Azon túl, hogy egyáltalán nem szexi – a magunk részéről azonnal röhögőgörcsöt kapnánk, ha valakin élőben is viszontlátnánk – egy rakás kérdést is felvet a holmi. Például, hogy higiénikus és kényelmes-e? Jót tesz-e a pénisznek és a heréknek? És egyáltalán: ki az a szerencsétlen pihentagyú, akinek ilyesmi pattan elő a fejéből? És, ha már előpattan, miért gondolja, hogy ez jó?

Egyébként ha meg szeretné csodálni a francia cég teljes kínálatát tangaügyben, azt ide kattintva nézheti meg.

Ha pedig kíváncsi arra, hogyan fest a világ legvékonyabb női tangája, itt megnézheti, sőt a bugyigyűjteménnyel rendelkező Kiszel Tünde véleményét is elolvashatja a forradalmian új bugyiról!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik