Élet-Stílus

Férje spermájára lett allergiás

Egy újabb érv a házasság előtti szex mellett.

Ugye emlékeznek még arra a tajvani asszonyra, aki kénytelen volt beadni a válókeresetet, mert megtartóztatták magukat párjával, így viszont csak az esküvő után jött rá, hogy a férjnek mindössze 5 centi a férfiassága?

Nos, a következő történet szerencsére nem ilyen drámai, sőt, sok szempontból még hepiend is. Az eleje mindenesetre nem jó: a házasságig tartó szüzességgel kezdődik és spermaallergiával, kiütésekkel, viszketéssel és dagadt lábakkal folytatódik.


Forrás: Shutterstock

A 35 éves Clara – aki kálváriájáról az ABC hírcsatornán beszélt – allergiáját csak sokadszorra diagnosztizálták, és ez a tudás esetükben nem hozott megkönnyebbülést. Gyógyszert ugyanis nem kaptak, így a pár azzal védekezett a kellemetlen tünetek ellen, hogy nem szexelt, mert még az óvszer sem segített rajtuk.

A nő elmondása szerint az intimitás sitty-sutty elpárolgott a házasságukból, míg végül olyanok lettek, mint két egyetemista szobatárs. Pedig volt orvosság, sőt, a gyógymód ráadásul még csak nem is bonyolult: egy egyszerű kezelés révén az orvosok hozzászoktatták Clara szervezetét a férfi spermájában található proteinekhez, így az többet nem reagálja túl az „érintkezést”.

És tényleg: noha néhány apró kiütés még most is előjön rajta, azt mondta, ez semmi ahhoz képest, ami eddig volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik