Élet-Stílus

Félre a Viagrával! Itt a szexmüzli!

szexmüzli (szexmüzli)
szexmüzli (szexmüzli)
Ezek után teljesen új értelmet nyer a reggeli az ágyban. A tápláló finomság a férfiak és a nők libidóját egyaránt fokozza.

A „szexmüzli” névre keresztelt, speciális összetételű müzli nemcsak energiát ad a napindításhoz, hanem a szexuális vágyat is fokozza. A férfiaknak és nőknek külön-külön készült reggeli – amely természetes anyagokat tartalmaz – segíti helyreállítani a hormonszintet, fokozva a libidót is.

Jön a hatás, de nem azonnal (Forrás: sexcereal.com)

A szexmüzlit egyelőre csak Kanadában lehet megvásárolni, az ára pedig 13 dollár (átszámítva mintegy 3 ezer forint). A készítője a Torontóban élő vállalkozó, Peter Ehrilch – aki bízik abban, hogy hamarosan az export is beindul – azonban arra figyelmeztet, hogy a hatás nem azonnal jön. „Ha egy férfi megeszik egy tál müzlit, 20 percen belül még nem lesz erekciója” – jegyzi meg Ehrilch, aki táplálkozási szakértőkkel közösen fejlesztette ki a vágyfokozó ételt.

A müzli összetevői között fekete szezámmag, fekete áfonya, bükkfa virágpora és tökmag található, melyek együttes hatásától jobban fog teljesíteni a férfi az ágyban. Ami a nőknek készült változatot illeti, gyömbér, napraforgómag, mandula és lenmag alkotja, amely ugyanazt az eredményt váltja ki, mint a férfi verzió.

Hatása pedig van, legalábbis a termék honlapján számos vélemény és köszönetnyilvánítás olvasható elégedett vásárlóktól.

Még videó is készült a termék népszerűsítésére!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik