Élet-Stílus

Benzinkútnál segítette világra gyermekét

A kétségbeesett apának a mentők telefonon próbálták elmagyarázni, mit kell csinálnia.

A fiatal házaspár, Brandon Favia és felesége Christy, valamint hároméves kislányuk azért indultak útnak, mert az asszonynál néhány órával korábban elkezdődött a szülés. Csakhogy hiába igyekeztek, a kórházig már nem jutottak el, jó néhány kilométerrel korábban, egy benzinkútnál meg kellett állniuk, mert Christy nem bírta tovább.

A kétségbeesett apa ezután hívta a mentőket, egyrészt, hogy jöjjenek segíteni, másrészt, hogy adjanak tanácsot, mit csináljon addig. „Borzasztó intenzív élmény volt” – nyilatkozta a büszke kétszeres apuka az események után. „A feleségem üvöltött, a hároméves kislányunk is, emellett próbáltam odafigyelni arra, amit a mentős a telefonba mondott nekem.”

Szerencsére még időben a helyére kattantak a dolgok, a szülés pedig komplikációktól mentesen lezajlott. Arról, hogy az apa az autó előtt átvágja a köldökzsinórt videó is készült, amit az édesanya készített.

Brandon egyébként elmondta azt is, hogy extra nyomást jelentett neki, hogy hároméves kislánya is ott ült a hátsó ülésen, ettől függetlenül nem hiszi, hogy a gyermeket trauma érte volna a szülés miatt. „Egy kicsit sem félt. Az pedig, hogy látta, hogy születik a testvére, valószínűleg csak megerősíti majd a kapcsolatukat” – mondta az édesanya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik