Élet-Stílus

Nagyobb G-pont, nagyobb orgazmus?

Mutet(210x140)(3).jpg (műtét, egészségügy, orvosok,)
Mutet(210x140)(3).jpg (műtét, egészségügy, orvosok,)

Miután 2012-ben több tucat műtét és boncolás után meglett a G-pont, semmi akadálya annak, hogy mesterségesen meg is növeljék.

Az, hogy a G-pont létezik-e, sokáig az orvosok között is állandó vitatéma volt. Egészen 2012-ig, amikor egy Dr. Adam Ostrzenski nevű orvos végre bejelentette: megtalálta a sokat keresett pontot. Több tucat sebészeti beavatkozás és legalább ennyi boncolás után végül egy 83 éves nő testében bukkant a szóban forgó területre. És, hogy mi az? A G-pont tulajdonképpen nem más, mint egy könnycsepp alakú zsákocska, ami mélyen, a környező szövet alatt bujkál.

Nos, miután mindenki megkönnyebbült, hogy megoldódott az elmúlt század egyik legnagyobb rejtélye, aktivizálták magukat a plasztikai sebészek, akik állítják, a terület mesterséges megnagyobbítása javíthat a szexuális élet minőségén.

Ehhez pedig nincs is másra szükség, mint némi befecskendezett hialuronsavra – igen, pontosan arra az anyagra, ami az arcbőrt feszessé teszi – és máris megnövelhető a szóban forgó „testrész”. Csakhogy a módszerrel nem mindenki ért egyet. A brit sebészek egy része, köztük Paul Banwell is állítja, a G-pont mesterséges megnövelése nemhogy nem segít a szexuális életen, de még ront is rajta azzal, hogy befolyásolja az orgazmuskészséget.

A sebész emellett figyelmeztet azokra a hosszú távú, előre nem látható következményekre is, amit a beavatkozás okozhat a szexuális életben. A műtét ennek ellenére is meglepően népszerű: míg az amerikai orvosok 51 ezer dollárt költöttek a tréningre, addig folyamatosan emelkedik a páciensek száma, akik abban a reményben vállalják, hogy a műtét „felturbózza” majd nemcsak a szexuális életüket, de az önbizalmukat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik