Élet-Stílus

Végre megtalálták a G-pontot

Jó hír, hogy egy kitartó amerikai végre a testben is megtalálta, rossz hír, hogy innentől kezdve nincs mentségük a férfiaknak.

Dr. Adam Ostrzenski felfedezése alapján elmondhatjuk, hogy a G-pont – amiből az elmúlt évtizedekben sikerült valódi legendát kreálni – valójában mindig is ott volt a női testben, arra várva, hogy egyszer hozzáértő kezekbe kerüljön.

A nők már évszázadok óta suttognak arról, hogy a testükben van egy olyan pont, aminek ingerlése még a legnagyobb örömnél is nagyobb örömöt okoz. Csakhogy ennek a bizonyos pontnak a megtalálása egyáltalán nem volt egyszerű feladat. Olyannyira nem, hogy a tudósok egészen mostanáig vitatták a létezését is.

A titokzatos pont keresésének úttörője Ernest Gräfenberg volt, az 1950-es években jelentette ki, hogy vizsgálatai arra utalnak, hogy a pont létezik. El is nevezték mindjárt róla, G-pontnak. 2010-ben az orvosok már kezdték feladni, mivel még mindig nem találták, egy részük a nők túl élénk fantáziájának számlájára írta a legendát.

Végül 2012-ben Dr. Adam Ostrzenski, aki biztos volt a G-pont létezésében, elhatározta, hogy meg is találja és az egész világnak megmutatja. Számos sebészi beavatkozás és boncolás után, végül egy 83 éves nő testének boncolása közben bukkant rá az apró, zsákszerű, könnycsepp alakú pontocskára, ami – hogy a dolog ne legyen olyan egyszerű – mélyen a környező szövet alatt bújkált.

A szakember bízik benne, hogy felfedezése révén, a világ végre szakít azzal a klasszikus és meglehetősen egyhangú elgondolással, hogy a nőket csakis a csikló izgatásával lehet eljuttatni a csúcsra.

G-pont kisokos:

HOL: Valahol 5 és 8 centi mélyen a vagina elülső részén, és ami a trükkös benne, hogy 3-15 milliméter mélyen a szövet alatt

MIT KERESSÜNK: egy apró, könnycsepp alakú zsákot

HOGY KAPCSOLOM BE: nem olyan egyszerű, mint azt a többség hiszi. Egy biztos, a misszionárius póz kevés lesz, mert a G pontos orgazmus állandó figyelmet és persze nyomást igényel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik