Élet-Stílus

A hétvégén kényeztessük a testünket és a lelkünket is

Ahhoz, hogy egészségesek lehessünk, a pszichológiai állóképességet éppúgy edzeni kell, mint az immunrendszerünket.

A 21. század gazdasági és társadalmi kihívásai olyan mértékben befolyásolják életünket, hogy a mentális és szellemi egészség megőrzése és visszaszerzése a hatékony és kreatív emberi lét egyik alapfeltételévé vált.

Az élet számos területén érnek bennünket, gyermekeinket, párunkat és családtagjainkat nem kívánatos események, lelki megrázkódtatások. Időről időre megoldhatatlannak tűnő helyzetekbe keveredünk, amelyek kapcsán elveszítjük lelki egyensúlyunkat. Jobb esetben azt érezzük, „valami nincs rendben”, de lehet, hogy ennél sokkal mélyebb nyomok, sérülések keletkeznek bennünk. A test és lélek szétválaszthatatlan egysége vitathatatlan. Számos esetben a fizikai betegségek is közvetlen lelki okokra vezethetőek vissza.

A Generációk Terápiás- és Tanácsadóközpont egy olyan szolgáltató hely, amely minőségi, személyre szabott, többszintű pszichológiai, mentálhigiénés ellátást nyújt minden hozzá forduló számára.

Február 2–3. között, a Generációk Napja rendezvény keretében mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy még többet megtudjon az egészségéről. A Generációk Terápiás- és Tanácsadóközpont, valamint a Chili Jóga által szervezett eseményen előadásokat hallgathat meg arról, hogyan befolyásolják egészségünket a mindennapi események, személyre szóló tanácsadást kaphat, ráadásul személyesen találkozhat Erdei Zsolttal is.

Ha szeretne még többet megtudni az eseményről, kattintson ide, ha a Generációk Terápiás- és Tanácsadó Központról olvasna többet, azt ide kattintva teheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik