Élet-Stílus

Íme, a világ legnagyobb hátsója

A 39 éves Mikel Ruffinelli elégedett a domborulataival és eszébe sincs diétázni.

Pedig a 254 centiméter kerületű hátsóféllel azért vannak „kisebb” problémák: már egy átlagos ajtó is gondot jelent, Mikel ugyanis nem fér át rajtuk, csak oldalazva. Emellett autó helyett kisteherautót kell vezetnie, mert csak annak a sofőrülésébe fér bele. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha netán repülőre akarna szállni, rögtön két jegyet kell vennie a hatalmas ülepe miatt.

A plus-size modellként dolgozó Mikel a rekorder hátsót egyébként természetesen „növesztette”: tinédzserkorában – bármily hihetetlen is – kifejezetten vékonyka volt, mindössze 63,5 kiló. „Büszke vagyok a méreteimre, és arra, hogy felkelti az emberek érdeklődését: bármerre megyek, mindenhol megnéznek és mondanak is valamit az emberek. Hol jót, hol rosszat, de nem érdekel.”


Fotó: Northfoto

Sokan egyébként azt is megkérdőjelezik, hogy Mikel széles csípője természetes módon lett ekkora: „mindenkit megnyugtathatok, nem volt semmilyen műtétem. A családomban szinte minden nőnek széles a csípője, emellett négy gyereket szültem, valószínűleg ez az oka.” Meg persze az a 3000 kalória, amit átlagosan egy nap elfogyaszt és ami jó 500 kalóriával több, mint egy átlagos férfi, például Mikel programozó férjének az ajánlott napi adagja.

Mikel kedvencei a mexikói ételek, a szárnyasok, no és persze a reggeli: egy átlagos reggelen két tojást, virslit, szalonnát és fél tucat édes krumplit eszik reggelire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik