Élet-Stílus

Ami jó a hupikék törpikéknek…

Legyen szó törpös tusfürdőről vagy valami másról, a gondos szülő nem a gyereken, hanem magán tesztel.

Mivel gondos szülők vagyunk, sok mindent inkább magunkon próbálunk ki, mint hogy csemetéink legyenek a tesztalanyok. Így volt ez a Herba Kids habfürdőjével is – bár nem tűnt túl veszélyesnek a lilás habban élvezkedő hupikék törpével, de jobb óvatosnak lenni. Ki tudja, esetleg lilává változik szemünk fénye, vagy gyanús módon összetöpörödik.

Így aztán, mint bátor felnőtt, a saját fürdővizembe tettem először az említett habfürdőből. Az már azonnal feltűnt, hogy itt is fellelhető az aprócska trükk: az öklömnyi nyílás, ahol csak úgy zúdul kifelé a fürdőszer, hátha megrövidül így a felhasználás időtartama is. Ha például engedném, hogy a gyermek öntse magának (végül is neki készült), simán megtöltené habbal az egész kerületet.


Forrás: Northfoto

Az illata finom volt és andalító, az örökmozgókat valószínűleg kellemesen lezsibbasztja egy időre, a levendulaolaj nyugtató hatása okán. (De csak egy időre!) Nem rossz, nem rossz, amit egy habfürdőnek tudnia kell (például méretes habpamacsokat), azt simán teljesítette a termék.

Viszont van a termékcsaládnak egy másik változata, a kézmosóhab, ami már sokkal inkább megnyerte a tetszésünket. Takarékos, mert a hab állagból egészen kevés is elegendő. Könnyű használni (nekem nyilván, de ami jó hír, hogy még a kicsiknek is…), a pumpás kiszereléssel még a legkisebbek is könnyedén elbánnak, főleg, hogy igazán könnyű lenyomni.

Elmondom, mért fontos ez. Például ha komoly izomerővel lehet csak lenyomni a pumpálót, előfordulhat, hogy nyomás közben a flakon eldől, a pumpa viszont sikeresen benyomódott, az eredmény pedig: méretes kence a falon, tükrön, kövön, bűnbűnó gyerek, feszült felnőtt.

A kamilla- és körömvirág-kivonattal pedig nem lehet mellélőni, a gyógynövények említésére nincs az a szülő, aki ellenállna. Tetszett, mert könnyen lemosható, sok más folyékony szappantól csak három újabb kézmosással lehet megszabadulni, itt nem volt ezzel gond.

Mindent összevetve megnyerőek voltak a törpék, kellemes volt a termék, és ha választanom kéne, hogy felnőtt habfürdő vagy törpés, azt hiszem, az utóbbit választanám. Hátha mégis összetöpörödök.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik