Élet-Stílus

Naponta kapnak mellet a spanyolok

Spanyolország megőrül azért a titokzatos bloggerért, aki minden nap képet közöl a dekoltázsáról.

Lehet egy olyan lány, aki naponta mutatja meg csinos dekoltázsát, szégyenlős? Bármilyen hihetetlen, az Alicia Young nevű bloggerlány, akinek keblein spanyolok ezrei legeltetik a szemüket, az. Hiába ugyanis a több százezres rajongótábor, az országos ismertség és a kommentek tucatjai, a lányt még ez sem győzte meg arról, hogy megmutassa az arcát.


Még senki nem látta az arcát – Forrás: http://aliciatetas.blogspot.hu

Pedig lassan ideje lesz, rajongói mellett ugyanis egyre többen vannak azok, akik azt találgatják, miért nem láthatják Alicia arcát. „Biztos nem olyan vonzó, mint amennyire a mellei azok” – így hangzik az a vélemény, ami a legtöbbeknek eszébe jutott. A kitartó kutatásnak eddig csupán azt sikerült kiderítenie, hogy Alicia valószínűleg brit, és nemrég költözött Spanyolországba.

A titokzatos bloggerlány egyébként rövid idő alatt óriási karriert futott be: 2012-ben indította a fotóblogot, amely minden nap közöl egy – vagy több – képet a lány melleiről. Ruhában, ruha nélkül, könyvvel takarva, fűzőben, pizsamában, hálóingben… A pikáns fotókhoz pedig minden alkalommal mellékel egy-egy alkalomhoz – bocsánat, képhez – illő spanyol mondatot is.

A lány blogját megnézheti, ha ide kattint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik