Élet-Stílus

Jön az év utolsó nagy bulija!

Hogy idén ne fárasszuk a környezetünket, adunk néhány sminktippet az év utolsó nagy bulijához.

Közeledünk az év utolsó nagy bulijához. Ha barátnőnket vagy férjünket már sikerült az őrületbe kergetni a Szilveszteri „mitvegyekfel” kérdéskörrel, jöhetne a „hogyansminkeljek” probléma.De hogy idén ne fárasszuk a környezetünket, adunk néhány sminktippet az év utolsó nagy bulijához.

A jó hír, hogy ez az a buli, ahol a csillogás és az erősebb smink abszolút megengedett, függetlenül attól, hogy visszafogottabb partiba vagyunk hivatalosak, vagy egy igazi „ereszd el a hajam” típusúba.Minden sminket egy jó minőségű, bőrszínünkkel megegyező alapozóval kell kezdenünk, majd púderezzük be egész arcunkat, és jöhet az arcpirosító. Ha némi csillogásra vágysz, használhatsz csillámokat, vagy a népszerű szilveszteri kelléket, a csillámtetoválást. Pár perc alatt elkészíthető bármilyen forma vagy alakzat, az arcunkra, vagy akár a vállunkra, dekoltázsunkra. A szilveszteri smink a csillogásról szól, ezért érdemes a szemünket is hangsúlyozni, ilyenkor használhatsz több fajta színt, és meglepőbben, érdekesebben is megrajzolhatod a szemed ívét.

Kiváló lehet az alkalomra az Artdeco Glam Stars szemhéjpúdere, mely csillámokat tartalmaz, arcra és dekoltázsra is tökéletes. És végre kipróbálhatjuk a műszempillát is, mellyel csábító tekintetet varázsolhatunk magunknak, akár csillámos, strasszos változatban is kaphatóak. Figyeljünk arra, hogy a szempilla természetes hatású és tartós legyen, a ragasztó és a lemosó is jó minőségű legyen!

És ha a szemünket sminkeltük erősebben, elég, ha az ajkunkat szájfénnyel hangsúlyozzuk, gyönyörű csillogó árnyalatokat lehet már kapni, sőt, kipróbálhatjuk az Artdeco chilis szájfényét is, mely nem csak csillogást ad a szájnak, de a paprikakivonat dúsítja is az ajkakat. Az egyik legnépszerűbb  szájfények egyike ez, egyszer biztosan érdemes kipróbálni.Hogy teljes legyen a kép, beújíthatunk körömlakk fronton is, lehet ez egy erősebb, vadabb árnyalat, vagy csilloghat is. Vannak már eleve csillámot tartalmazó lakkok, mint például az Artdeco kerámiás körömlakkjai, de ha nem akarjuk újra lakkozni a körmünket, kenhetünk a meglévő körömlakkunkra egy réteg csillámokat tartalmazó átlátszó lakkot is .És végül egy jó tanács kezdőknek: ha kevésbé vagyunk gyakorlottak sminkelésben, tegyünk egy előpróbát, ne az indulás előtt kapjunk sokkot a tükör előtt.Mindenkinek nagyon izgalmas Szilveszter éjszakát kívánunk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik