Élet-Stílus

Egy könyv miatt hagyta ott a férjét

könyv (könyv, )
könyv (könyv, )

A feleség A szürke ötven árnyalata című könyv szexjeleneteit szerette volna újrajátszani otthon.

A 41 éves bankárnő szinte azonnal beleszeretett a nálunk is igen népszerű, A szürke ötven árnyalata című könyvbe. A „mamipornóként” elhíresült munka, ami egyébként egy trilógia első része, egy sikeres, fiatal vállalkozó és egy egyetemista lány szadomazochista szerelmi kapcsolatát mutatja be.

Akkor még nem is gondolta, hogy rajongására később a házassága is rámehet. A páros szexuális élete akkor már régóta romokban hevert, a könyvből ihletet merítve a feleség azonban elhatározta, hogy felpezsdíti. Beszerzett egy szexi fehérneműt és megpróbálta feléleszteni férje szunnyadó libidóját.

Csakhogy a férj többedszeri próbálkozás után sem állt kötélnek, sőt kategorikusan kijelentette, hogy nem hajlandó semmilyen bizarr játékban részt venni. A feleséget annyira feldühítette férje viselkedése, hogy szinte azonnal beadta a válókeresetet. Mivel Nagy-Britanniában van lehetőség arra, hogy egy házasságot „megmagyarázhatatlan viselkedés” miatt bontsanak fel, így valószínűleg nem maradnak már sokáig együtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik