Élet-Stílus

Se golyó, se kés nem fog a varázstetkósokon

tetovalas(960x640)(1).jpg (tetoválás, )
tetovalas(960x640)(1).jpg (tetoválás, )

Erőszakhullámot okozott, hogy egy thai férfi azt állította, olyan tetoválásokat készít, melyek legyőzhetetlenné teszik hordozójukat.

Őrizetbe vettek egy thaiföldi „varázslót” és tetoválót az ország északi részében, miután „ügyfelei” több verekedésben is részt vettek.

A 29 éves Bunjong Luangdzsumpol szerelmi bájitalairól is ismert volt. Kalaszin tartománybeli házában tűzfegyvereket és bozótvágó késeket is találtak, mondta kedden a thaiföldi rendőrség.

A férfi azután került rács mögé, hogy a városában – áttételesen – számos verekedést okozott. A bunyóban részt vevő kamaszok előállítás után a rendőröknek elmondták, arról akartak megbizonyosodni, hogy a tetoválások valóban megvédik őket a golyótól vagy a késszúrástól. Azt hitték, hogy a tetoválás miatt legyőzhetetlenek lettek – mondta el Kaniszorn Noinard rendőrtábornok.

A fiúk botokkal és késsel verekedtek, ilyenkor ritkán használnak tűzfegyvert. A tábornok azt is elárulta, hogy a verekedések sebezhetetlennek hitt résztvevői mind megsebesültek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik