Élet-Stílus

Bevásárlóközpontról nevezte el gyermekét

babaláb (babalábacska)
babaláb (babalábacska)

A fiatal édesanyát túl sokáig váratták a mentők: a kórházba szállítás előtt, egy bevásárlóközpont bejáratánál szült meg.

A pár napos Leanne Eden még nem is tudja, milyen szerencsés, hogy egészséges. Rendkívüli körülmények között született ugyanis, aminek édesanyja a nevében állított emléket. A kislány középső neve ugyanis Eden lett, az Eden bevásárlóközpont után, aminek bejáratában kénytelen volt világra hozni gyermekét.

A kétgyerekes High Wycombe-i édesanya már előző este, 11-kor érezte, hogy a szülés megindult. „Felhívtam a mentőket és közöltem velük, hogy elfolyt a magzatvizem. Mivel ez már a második szülésem volt, tudtam, hogy itt az idő, ám a diszpécser azt mondta, ne izguljak, inkább vegyek egy nagy fürdőt és várjak. Háromnegyed 12-kor a fájások már 2-5 percenként jöttek, újra telefonáltunk, de a mentős még mindig türelemre intett” – mesélte Kim.

Egy órával később az édesanyjával indult a kórházba, de már nem jutottak el addig. Útban az autóhoz Kim érezte, hogy a kislánya hamarosan előbújik, ezért ott helyben, a szomszédjukban lévő “Eden” bevásárlóközpont bejáratánál levetkőzött és nyomni kezdett. Néhány perc múlva a kicsi már a nő édesanyja karjaiban volt, ekkor érkeztek meg a bevásárlóközpont biztonsági emberei takarókkal a kezükben. „A biztonsági kamerákon keresztül látták mi történik és azonnal a segítségünkre siettek” – mondja az asszony, majd hozzátette, kislánya azért kapta második nevét a központról, hogy emléket állítson annak az éjszakának.

„Egyszer valószínűleg rákérdez majd, én pedig alig várom, hogy elmeséljem neki, milyen kalandos körülmények között született.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik