Élet-Stílus

Belehalt a bánatba a kismama

kórház (kórház, )
kórház (kórház, )

A férj szerint párja nem tudta feldolgozni, hogy első lányuk halva született.

A 41 éves Darren Clift és 29 éves felesége, Lindsay már alig várták első gyermekük születését. A kismama terhessége az utolsó utáni pillanatig nyugodt, kiegyensúlyozott és komplikációktól mentes volt. Csakhogy a kis Katy May nem akart megszületni, így egy héttel a kiírt időpont után a pár bejelentkezett az orvoshoz vizsgálatra.

Az események ekkor fordultak igazán tragikusra, a vizsgálat során ugyanis egyből kiderült, hogy a baba meghalt a méhben. Lindsayt azonnal befektették a kórházba, és világra kellett hoznia kisbabáját. Ez után néhány órával kómába esett, és többet már nem tért magához.

A történtek előtt az orvosok is tanácstalanul állnak: az utólag elvégzett vizsgálatok ugyanis nem mutattak ki semmilyen olyan betegséget, ami Lindsay életét követelhette volna. A megtört férj, Darren a Daily Mail nevű brit lapnak elmondta, feleségének egyszerűen megszakadt a szíve a bánat miatt. „Amikor kiderült, hogy Katy May meghalt, Lindsay összetört. Azt hiszem, egész egyszerűen nem akarta magára hagyni a kisbabánkat, és inkább utánament.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik