Élet-Stílus

Rágógumiszagú szappan?

Íme a tusfürdő, ami elvarázsolja még a hatéveseket is.

Bátor lányokat kerestek az új Fa Pink Passion tusfürdő kipróbálásához. Nem vagyok lány, de bátornak gondoltam magam egészen addig, amíg a kezembe nem nyomták a rózsaszín flakont. Azzal nyugtatgattam magam, hogy a feleségem és a hatéves lányom megfelelő tesztalanyok lesznek, én pedig csak távolról ismerkednék ezzel a nem kimondottan férfias tusfürdővel.

Galád módon elrejtettem a fürdőszobában a többi tusfürdő közé, de egy hatéves figyelmét nem kerülik el a rózsaszín flakonok, így már az esti fürdés előtt harsányan érdeklődött, hogy kié az a „rágógumiszagú szappan”. A dobozról egyébként kiderül, hogy az illatnak nincs köze a rágógumihoz, annál inkább a „pink rózsához” és a golgotavirághoz.


Kicsik és nagyok kedvence – Forrás: Northfoto

A kislányom mindenesetre azóta nem hajlandó más tusfürdővel fürdeni. Ahogy a feleségem is könnyen megbarátkozott a testápolásban is jeleskedő tusfürdővel, külön erényeként kiemelve, hogy ezt biztos nem viszem el az edzőterembe ilyen csomagolásban. Tényleg nem, ahogy arra sem nagyon törekedem, hogy zuhanyozás után pinkrózsa- és golgotavirág-illatom legyen.

A család nőtagjai között tehát nagy sikere volt a Pink Passionnek, még akkor is, ha a Fa flakonja nem a legkönnyebben felpattintható tetővel rendelkezik. A tusfürdő egyedi, frissítő illata pedig garantálja, hogy a férfiak nem nyúlják le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik