Élet-Stílus

A Millenáris Velodrom megint benépesült

velodrom (velodrom, oldtimer)
velodrom (velodrom, oldtimer)

A Puskás Ferenc Stadion mellett található patinás kerékpárpályát oldtimer járművek vették birtokba.

Harmadik alkalommal rendezték meg a Millenáris Velodrom találkozót a klasszikus járművek szerelmesei számára.

Noszvai András szervező, az Oldtimer Expo házigazdája ismét úgy gondolta, a rendezvénnyel felhívja a figyelmet a létesítmény értékére, fontosságára. Merthogy így kezdődött ez a rendezvény: meglátta a stadiont és beleszeretett.

A szombati találkozóra több mint 200 jármű, köztük gépkocsik, motorkerékpárok, biciklik, velocipédek érkeztek, ezek egy része fel is vonult a pályán, a többiek a létesítmény közepén mutatták meg magukat. Jöttek külföldről is, Ausztriából, Szlovákiából, Németországból.

“Erről a pályáról alig tudnak, én viszont úgy érzem, megérdemli, hogy többen figyeljenek rá, és rájöjjünk, micsoda értékeink vannak. Sok munka egy ilyen programot megszervezni, de megéri, még ha az időjárás egy kicsit el is riasztotta az embereket. Pedig mondtuk, hogy sütni fog a nap” – mondta Noszvai András.

Sütött is, így jó hangulatban telt a matiné, ahol különböző kategóriák szerint vonultak fel a járművek, miközben a hangszórókból retro zene szólt. A belépés egyébként korhű öltözékben kedvezményesebb volt, és többen így is jelentek meg a stadionban sajátos hangulatot kölcsönözve így a találkozónak.

Legközelebb tavasszal randevúznak az oldtimerek szerelmesei a Velodromban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik