Élet-Stílus

Feladta magát postán, hogy örömet szerezzen

doboz (ajándék, )
doboz (ajándék, )

Az egyszeri meglepetésből kis híján tragédia lett.

A szerelmes kínai fiú, Hu Seng csak barátnőjét szerette volna meglepni a munkahelyén azzal, hogy egy csomagból váratlanul előugrik. Elővigyázatlansága miatt azonban kis híján megölte magát és a barátnőjét is halálra rémítette. Hu tervei szerint a leragasztott doboz a futárral alig fél óra alatt megérkezett volna barátnőjéhez, Li Wanghoz.  Csakhogy a futár nem találta a lány címét, így sokáig bolyongott a dobozban magzatpózba kuporodott férfivel.

Hu egy idő után azt vette észre, hogy nem kap rendesen levegőt, noha megpróbált lyukat vágni a doboz falába, az túl vastagnak bizonyult, kiabálni pedig nem akart, mert félt, hogy azzal elrontja a meglepetést. Így mire végre megérkezett, már eszméletlen volt: akkor is, amikor barátnője kinyitotta a csomagot. A lány természetesen halálra rémült, nem értette, miért fekszik szerelme eszméletlenül egy doboz alján. Szerencsére annyi lélekjelenléte maradt, hogy azonnal értesítse az orvosokat, akik segítettek magához téríteni párját.

A futárcég egyébként teljesen megdöbbent az eseten: elmondták, hogy ha tudták volna, hogy ember van a csomagban, fel se veszik a dobozt, hiszen az előírások szerint az élő állatokat is csak speciális dobozban lehet szállítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik