Élet-Stílus

Megvan a legszexibb Bond-lány

SEAN CONNERY-URSULA ANDRESS (SEAN CONNERY, URSULA ANDRESS)
SEAN CONNERY-URSULA ANDRESS (SEAN CONNERY, URSULA ANDRESS)

A brit közönségnek arról kellett döntenie, a sorozat melyik szereplője mutat legjobban a strandon.

Az, hogy a szavazást a – ma már 76 éves – Ursula Andress nyerte fölényesen, talán nem is akkora meglepetés. A svájci színésznő – akinek a szerep Golden Globe-ot hozott – szőke haját, napbarnított bőrét és azt a bizonyos csatos, fehér bikinit, amiért nem is olyan rég egy árverésen milliókat adtak, nem lehet feledni.


Felejthetetlen lett – Forrás: Telegraph

Az már inkább meglepetés, hogy a Debenhams által kiírt pályázat harmadik helyére, Halle Berry után egy férfi is felfért. Méghozzá nem is akárki, hanem az utolsó James Bond-filmek főszereplője, Daniel Craig, aki roppant népszerű a nők körében. (És nem csak Nagy-Britanniában.)

A Debenhams szakemberei szerint egyáltalán nem véletlen, hogy a szavazáson olyan színésznők végeztek az első helyeken, mint Ursula Andress vagy épp a 45 éves Halle Berry. Sasha Nagalingam, a cég szóvivője elmondta, mindkettőjükben közös, hogy gömbölyű idomaik és nőies vonalaik voltak. Szerinte – függetlenül attól, hogy a soványság még mindig nem ment ki a divatból – a szívük legmélyén a nők is, a férfiak pedig pláne a nőies, gömbölyű formák iránt vonzódnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik