Élet-Stílus

Lefújta a mellplasztikát, miután szépségkirálynő lett

mell (mell)
mell (mell)

Csupán órákkal az operáció előtt mondta le egy szépségkirálynő az 1000 fontba (körülbelül 360 ezer forintba) kerülő mellnagyobbító műtétjét Angliában - számolt be a The Sun brit bulvárlap.

A 20 éves Olivia Landin sokáig mellőzte a sokat mutató összeállításokat, inkább idomait elfedő „zsákokba” bújt. A lenyűgöző külsejű lány sok éven át a házat sem hagyta el anélkül, hogy ne tömte volna ki a melltartóját, de így sem érezte magát jól dúsabb keblű barátnői között.

Alakja miatt érzett bizonytalansága odáig vezetett, hogy úgy döntött: egy drága mellnagyobbító beavatkozásnak veti alá magát, abban a reményben, hogy ez majd megoldja a gondjait. Alig 48 órával azonban a sorsdöntő beavatkozás előtt szépségkirálynőnek választották, ezért úgy döntött lemondja a műtétet.

A versenyen a kifutón fürdőruhában és egy interjún is bizonyítania kellett, mivel a külsőt és a személyiséget egyaránt pontozta a zsűri. Oliviát a barátnői beszélték rá, hogy induljon, de egy percig sem hitt a győzelmében. Elismerte, a végeredmény azonnal megváltoztatta saját testéről alkotott képét, most már eszébe sem jutna alakíttatni magán bármit is.

„Azoknak a lányoknak, akik megnagyobbíttatnák a mellüket, azt tanácsolom: gondolják át jobban, hogy tényleg kés alá akarnak-e feküdni” – nyilatkozta a szépségkirálynő. Olivia reméli, sokan tanulnak majd az esetéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik