Szórakozás

Ájulás határán a magyar szépség

szépségkirálynők (szépségkirálynők)
szépségkirálynők (szépségkirálynők)

Szombaton megválasztották Magyarország legszebb lányait. A koronák újdonsült tulajdonosai a TV2 Mokkájában vendégeskedtek.

Mint ismeretes az idei Miss Earth Hungary Kocsis Alexandra, Miss Universe Hungary Konkoly Ágnes lett,  a Miss World Hungary címet pedig  Cserháti Tamara viselheti egy éven át.


A szépségek többek között arról meséltek, milyen érzés volt kivárni, míg meghallották a nevüket. Konkoly Ági arról beszélt, hogy az utolsó percekben kis híján elájult és alig kapott levegőt az izgalom és szoros fűzője miatt. “Féltem, nehogy elájuljak” – emlékezett vissza.


Alexandra elmondta, hogy számára talán az volt a legjobb érzés, ahogy látta, szülei ott izgulnak a stúdióban és nagyon büszkék rá.

Cserháti Tamara arról mesélt,  amikor bent maradt a hat legszebb lány között, bizakodott, hogy ő lesz Miss World, ugyanis a felkészítőtáborban megnyerte a legszebb arc versenyt. Hozzátette, most a legfontosabb, hogy jól szerepeljen majd a világversenyen.


A lányok nevetve számoltak be arról is, hogy folyamatosan kapják a leveleket a legnagyobb közösségi portálon, de ezeket tudják kezelni. Az egyébként esküvőszervezőként dolgozó Ági azt is elújságolta, úgy érzi, Tamarával életre szóló barátságot kötöttek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik